| MOD.ALIMLARI | |
|
+5yeşil_prenses yoshymm YOSHY-M Sena.Cemre Eren-ji ADMİN 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Eren-ji ADMİN Site Kurucusu €n sh€k€r €r€n-ji ADMİN
Mesaj Sayısı : 307 Kayıt tarihi : 16/03/08 Nerden : Yoshy & Eren'in Kalbinden...
| Konu: MOD.ALIMLARI Paz Mart 16, 2008 5:20 pm | |
| Ad : Soyad[[gerekli değil]] : Ne modu olmak istersin : Nerenin Modu olmak istersin : Deneyim var mı??[[site verme]] : Sitedeki msj sayın[[en az 50 olması gerek]] : Siteye getirdiğin üye[[en az iki tane olmalı]] :
En son Eren-ji Yoshy-ji Admin tarafından Paz Mart 16, 2008 10:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Sena.Cemre €n sheker cemreci mod.
| Konu: Geri: MOD.ALIMLARI Paz Mart 16, 2008 7:10 pm | |
| Ad : Sena Soyad[[gerekli değil]] :Yıldız Ne modu olmak istersin :Cemre Nerenin Modu olmak istersin :Cemreyle ilgili her bölüme Deneyim var mı??[[site verme]] :var Sitedeki msj sayın[[en az 50 olması gerek]] :şu anda yenıyım ama yukseltıcem sevgılı admınım Siteye getirdiğin üye[[en az iki tane olmalı]] Şuan yenı uyeyım getırıcem admınım | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 307 Kayıt tarihi : 16/03/08 Nerden : Yoshy & Eren'in Kalbinden...
| Konu: Geri: MOD.ALIMLARI Paz Mart 16, 2008 9:55 pm | |
| tmm cnm msj sayını yükselt bakarız | |
|
| |
Sena.Cemre €n sheker cemreci mod.
| Konu: Geri: MOD.ALIMLARI Paz Mart 16, 2008 9:55 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: MOD.ALIMLARI Paz Mart 16, 2008 10:11 pm | |
| cnm mod.olmak için en az 50 msj yaptm 350 çok oldu çünkü sni cmre-ji mod yaptm cnmmm hayrlı olsn.... | |
|
| |
YOSHY-M €n sh€k€r Yoshy-ci ADMİN
Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 01/04/08 Nerden : yoshymin o sıcacık kalbinden
| Konu: Geri: MOD.ALIMLARI Perş. Nis. 03, 2008 2:35 pm | |
| Ad : nurseda Soyad[[gerekli değil]] :tez Ne modu olmak istersin :yoshy Nerenin Modu olmak istersin :sitenin Deneyim var mı??[[site verme]] :var Sitedeki msj sayın[[en az 50 olması gerek]] :yükseltcem cnm merak etme Siteye getirdiğin üye[[en az iki tane olmalı]] :selmanur var bi tane daha bulurum | |
|
| |
yoshymm €n sh€k€r Yoshy-ci CO ADMİN
| Konu: Geri: MOD.ALIMLARI Perş. Nis. 03, 2008 5:34 pm | |
| ad:selmanur soyad:gerekli değilmiş yazmıyorum elçin senbiliyosun nası olsa ne modu olmak istersin:yoshy nerenin modu olamak istersin:yaseminin bölümü olsun yeter deneyimin varmı:var msj sayısı:en kısa zamnda yükseltirim siteye üye yaptığın kişiler:kendime güveniyorum bulurum merak etmeyin siz isteyin yeterkii | |
|
| |
yeşil_prenses Siteye yeni alışan üye
| Konu: Geri: MOD.ALIMLARI Cuma Nis. 04, 2008 5:03 pm | |
| Ad : NurHayat Soyad[[gerekli değil]] :ataman Ne modu olmak istersin :erenimin modu Nerenin Modu olmak istersin :neresi olursa Deneyim var mı??[[site verme]] :http://crazygirl.forumotion.com/index.htm ve burda admninim http://4melek.forumotion.comSitedeki msj sayın[[en az 50 olması gerek]] :yeni ğe oldum ama zamanla olurum Siteye getirdiğin üye[[en az iki tane olmalı]] :yoq ama bahar ve azadeyi üye yaparım cnm | |
|
| |
| Konu: Geri: MOD.ALIMLARI C.tesi Mayıs 10, 2008 5:26 pm | |
| msj sayını yükselt bakarız nurhayatcm ayrıca site ismi werme dikkat et | |
|
| |
yoshyci_damla €n sheker yoshyci mod.
| Konu: Geri: MOD.ALIMLARI Perş. Mayıs 29, 2008 5:13 pm | |
| Ad : damla Soyad[[gerekli değil]] :gerekli deilmiş Ne modu olmak istersin :farketmez Nerenin Modu olmak istersin :yasemin tabi birine verdiyseniz farketmez Deneyim var mı??[[site verme]] :var admin,admin(site kurucusu),yardımcı admin ve g. mod bile oldum Sitedeki msj sayın[[en az 50 olması gerek]] :deil ama yaklaştı yükseltirim Siteye getirdiğin üye[[en az iki tane olmalı]] :daha getirmedim ama getiricem | |
|
| |
cemre_merve Siteye yeni alışan üye
| Konu: Geri: MOD.ALIMLARI C.tesi Haz. 07, 2008 9:28 pm | |
| ad:merve soyad:pınar ne modu olmak istesrsin:cemre nerenin modu olmak istersin:cemre tabi deneyim var mı?:var 3 adminlik 4 modluk 2 süper modluk sitedeki msj sayın:bilmiom siteye getirdiğin üye daha bugün üye oldum ama inanın çok getiririm. | |
|
| |
| Konu: Geri: MOD.ALIMLARI Paz Haz. 08, 2008 8:05 pm | |
| ya bana daha cevap vermediniz... | |
|
| |
| Konu: Geri: MOD.ALIMLARI Salı Haz. 10, 2008 10:08 am | |
| tmm damlacm yoshy-ci mod.umuzsun | |
|
| |
| Konu: Geri: MOD.ALIMLARI Salı Haz. 10, 2008 12:30 pm | |
| Çok Teşekkür Ederim Meleim | |
|
| |
| Konu: Geri: MOD.ALIMLARI C.tesi Haz. 14, 2008 1:17 pm | |
| | |
|
| |
Yoshy-Ji_İrosh Siteye yeni alışan üye
Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 13/04/08 Nerden : Yoshy Kokan Sokaklardan
| Konu: Geri: MOD.ALIMLARI C.tesi Haz. 14, 2008 9:26 pm | |
| Ad : İrem Soyad[[gerekli değil]] : Ne modu olmak istersin :Yasemin Nerenin Modu olmak istersin :Yasemin Bölümü Modu Deneyim var mı??[[site verme]] :Ohooo Çok Var Sitedeki msj sayın[[en az 50 olması gerek]] :Yükseltirim cnm sen merak etme Siteye getirdiğin üye[[en az iki tane olmalı]] :Yeni üye oldum cnm getiririm | |
|
| |
hepsi_kolikk Siteye yeni alışan üye
| Konu: Geri: MOD.ALIMLARI C.tesi Tem. 19, 2008 3:08 pm | |
| ad:ceren soyad: ne modu olmak istesrsin:hepsi nerenin modu olmak istersin:her bölüm deneyim var mı?:var sitedeki msj sayın:23 siteye getirdiğin üye : emin ol ki getiririim | |
|
| |
| MOD.ALIMLARI | |
|