| YOSHY İÇİN | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eren-ji ADMİN Site Kurucusu €n sh€k€r €r€n-ji ADMİN
Mesaj Sayısı : 307 Kayıt tarihi : 16/03/08 Nerden : Yoshy & Eren'in Kalbinden...
| Konu: YOSHY İÇİN Ptsi Mart 17, 2008 9:03 pm | |
| YOSHY İÇİN 100 KERE KOPYALAYIP YAPIŞTIRMADAN "SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM"YAZAR MISINIZ??
BEN YAZARIM
SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWEEĞİM SENİ ÖLLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KAAR SEWECEĞİMM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADASR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWEEĞİM SENİ ÖLLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM
SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM
OFFF ELİM KOPTU YHAAA CNM ÇIKTIIIIIIIII
NEYS SİZ YAZAR MISINIZZZ | |
|
| |
Gulcın-Cemre-Manyaqı GuLcıncı- Cemrecı Admin
| Konu: Geri: YOSHY İÇİN Çarş. Mart 19, 2008 6:51 pm | |
| SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVEEĞİM SENİ ÖLLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KAAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADASR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEGİM.. SENİ ÖLLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEVECEĞİM | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 307 Kayıt tarihi : 16/03/08 Nerden : Yoshy & Eren'in Kalbinden...
| Konu: Geri: YOSHY İÇİN Paz Mart 30, 2008 12:12 am | |
| SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİMMM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİMM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM M SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİMM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİMM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİMM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİMMM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM... SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİMMMMMM... SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİM SENİ ÖLENE KADAR SEWECEĞİMMM YOSHYMMM AŞKIMMM | |
|
| |
YOSHY-M €n sh€k€r Yoshy-ci ADMİN
Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 01/04/08 Nerden : yoshymin o sıcacık kalbinden
| Konu: Geri: YOSHY İÇİN Çarş. Nis. 02, 2008 6:42 pm | |
| seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim seni ölene kadar seveceğim | |
|
| |
| Konu: Geri: YOSHY İÇİN Çarş. Nis. 02, 2008 6:51 pm | |
| tekarar söliim kopyala yapıştır yapmadannn:D
Seni ölene kadar seweceğim seni ölene kadar sewecğim seni ölne kadr seweceğm seni ölene kadar seweceğim seni ölene kadar seweceğim seni ölne kadar seweceim seni ölene kadar seweceğim seni ölene kadar seweceğim seni ölene kadar seweceğim seni ölene kadar sewecğim seni ölne kadr seweceğm seni ölene kadar seweceğim seni ölene kadar seweceğim seni ölne kadar seweceim seni ölene kadar seweceğim seni ölene kadar seweceğim Seni ölene kadar seweceğim seni ölene kadar sewecğim seni ölne kadr seweceğm seni ölene kadar seweceğim seni ölene kadar seweceğim seni ölne kadar seweceim seni ölene kadar seweceğim seni ölene kadar seweceğim Seni ölene kadar seweceğim seni ölene kadar sewecğim seni ölne kadr seweceğm seni ölene kadar seweceğim seni ölene kadar seweceğim seni ölne kadar seweceim seni ölene kadar seweceğim seni ölene kadar seweceğim sni ölne kadar seweceğm seni llene kadar seweceim seni ölene kadar seweceğim seni ölene kadr seweceğim seni ölene kadar sewecğim seni ölne kadr seweceğm seni ölene kadar seweceğim seni ölene kadar seweceğim seni ölne kadar seweceim seni ölene kadar seweceğim seni ölene kadar seweceğim Seni ölene kadar seweceğim seni ölene kadar sewecğim seni ölne kadr seweceğm seni ölene kadar seweceğim seni ölene kadar seweceğim seni ölne kadar seweceim seni ölene kadar seweceğim seni ölene kadar seweceğim sni ölne kadar seweceğm seni llene kadar seweceim seni ölene kadar seweceğim seni ölene kadr seweceğim | |
|
| |
yoshymm €n sh€k€r Yoshy-ci CO ADMİN
| Konu: Geri: YOSHY İÇİN Perş. Nis. 03, 2008 6:47 pm | |
| seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum
bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem bitanem meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim meleğim aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım
(kendi elimle yasdım koyala yapıştır yok) (yoshymmm için herşeyi yaparım yazarken elim kopsa bile ona canım fedaa bu nedemekki daha fazlasını yaparım ama waktim yoktu anca bunu yapabildim) | |
|
| |
| Konu: Geri: YOSHY İÇİN C.tesi Nis. 05, 2008 5:34 pm | |
| seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum seni sewiyorum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 136 Kayıt tarihi : 01/04/08 Nerden : yoshymin o sıcacık kalbinden
| Konu: Geri: YOSHY İÇİN C.tesi Nis. 05, 2008 5:56 pm | |
| seni sewiyorum seni sewiyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum sen seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni sevyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum | |
|
| |
Bulaşık Süngeri *-*Gezgin*-*
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 09/04/08 Nerden : erenin brokolisinden
| Konu: Geri: YOSHY İÇİN Çarş. Nis. 09, 2008 3:43 pm | |
| aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım | |
|
| |
| Konu: Geri: YOSHY İÇİN Çarş. Nis. 09, 2008 4:01 pm | |
| aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkmı aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım alkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım aşkmı aşkmı aşkım aşkım aşkım aşkım aşkım | |
|
| |
| YOSHY İÇİN | |
|